Jump to content
DeployCentral

Thinkpad X1 Yoga Blue Screen after Imaging


Recommended Posts

Hello,

I recently purchased a Lenovo Thinkpad X1 Yoga 20FQCTO1WW.  I used the Thinkpad X1 Carbon 4th and Yoga 1st platform pack with Windows 7.  The deployment and install went fine.  However when it rebooted and began to load windows, the windows logo showed for 1-2 seconds, froze, and then "blue screen of death' appeared.  The Blue screen ran through several lines of text very rapidly and then rebooted the computer.  I cannot read the lines of text before the computer reboots...its too fast.

I have used the Thinkpad X1 Carbon 4th and Yoga 1st platform pack.

I have also loaded the image used onto several different types of computers and never had a problem with it.

I also tried the Windows 10 platform pack and had the same issue.

Please advise.

Link to comment
Share on other sites

Restart the machine to the SmartDeploy boot environment and click Collect Logs. Save the zip to a USB/Network share and then send it to us and we can investigate what may be going on.

support @ smartdeploy .com and refer to this thread.

Thanks,

SmartDeploy Support

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...