Jump to content
DeployCentral

Installation error


ttzk
 Share

Recommended Posts

Hi

I'd like to test the evaluation version of SmartDeploy, but during the installation I always receive this error: http://imgur.com/xKMHKpq 
The installation completes afterwards but then when I run the application, this error: http://imgur.com/cGUAHgl
I tried to repair the installation, re-install, and install on a different device, same error every time..

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Usually, this occurs if there is anti-virus on the host of the machine where you're trying to install SmartDeploy on. Try disabling the anti-virus, uninstall SmartDeploy and reinstall.

Let us know your results.

Thanks,

SmartDeploy Support

Link to comment
Share on other sites

I thought that might be the problem so I tried to install on a clean W2012 R2 server without anti-virus, same issue.. weird..
Also, the setup seems to require Assessment & Deployment Kit 8.1, is that sufficient to deploy Windows 10 as well?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...