Jump to content
DeployCentral

Unable to capture VM


Milan0
 Share

Recommended Posts

Hi,

I moved machines and copied my virtual machines over to the new one. I am now getting the following error when I try and capture the image.

Unable_to_Capture.png

I have looked at this Blog Entry but it hasn't helped as the path is well under the max characters (its the same path as where it was before on my old machine, has no snapshots and deleting the SmartVDKSrv didn't help.

Here is where the VM is located: C:\Temp\_Smart Deploy\VMs\Windows 7 x64\Windows 7 x64.vmdk

Any suggestions would be great.

Thanks.

Paul

Link to comment
Share on other sites

Hi Paul,

If the solutions in the knowledge base didn't work you could always try uninstalling and then reinstalling SmartDeploy. If you continue to have problems can you either post a copy of the Capture.log, or send one over to support@smartdeploy.com? You will find the log located in %temp%.

Thanks,

Erik

Link to comment
Share on other sites

Thanks Erik,

Can you let me know where to find the capture.log please?

Also I have noticed since the time of posting that the SmartVDKSrv doesn't appear in my Device manager.

Thanks,

Paul

Hi Paul,

The log is located in %temp%, which is the signed in users temporary directory. If you open a run dialog box and type in %temp% it will open the folder for you.

Let me know how the reinstall goes.

Thanks,

Erik

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...