Jump to content
DeployCentral

The Postimage Task


dewin
 Share

Recommended Posts

Hello,

I've installed SmartDeploy Enterprise v1.1.1930 and created a offline deployment media.

When i deploy i've get the following message: The Postimage Task "%SmartDeploy_media%\z\name.vbs"could not be found.

Cancel deployment?

I checked the media and name.vbs is on de media in \z\.

With SmartDeploy 1.1.1910 i did not get this message.

Can someone help me?

Kind Regards.

dewin

Link to comment
Share on other sites

Hello,

I've installed SmartDeploy Enterprise v1.1.1930 and created a offline deployment media.

When i deploy i've get the following message: The Postimage Task "%SmartDeploy_media%\z\name.vbs"could not be found.

Cancel deployment?

I checked the media and name.vbs is on de media in \z\.

With SmartDeploy 1.1.1910 i did not get this message.

Can someone help me?

Kind Regards.

dewin

Hi Dewin,

Could you please try and run the task using cmd /c %SmartDeploy_media%\z\name.vbs and let me know how it turns out.

Thanks,

Erik

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi Erik,

Thanks for your reply.

I am just back from holiday and will run you advice.

I let you know what turns out.

Gr Dewin.

Hi Dewin,

Could you please try and run the task using cmd /c %SmartDeploy_media%\z\name.vbs and let me know how it turns out.

Thanks,

Erik

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...