Jump to content
DeployCentral

Answer File creation


Bam
 Share

Recommended Posts

This is likely due to a problem with the certificates created by SmartDeploy. Unfortunately you'll need to clear them out and re-install SmartDeploy to repair this issue.  

  1. Uninstall SmartDeploy.          
  2. Click Start, search for Certificates, click on Manage computer certificates    
  3. In the left pane, browse to Certificates - Local Computer | Personal | Certificates    
  4. In the center pane, locate the certificate that shows SmartDeploy Console/Client Service Root CA in the Issued By column. Right-click this certificate | Delete, and confirm deletion if prompted.      
  5. In the left pane, browse to Certificates - Local Computer | Trusted Root Certification Authorities    | Certificates.     
  6. In the center pane, locate the certificate that shows SmartDeploy Console/Client Service Root CA in the Issued By column. Right-click this certificate | Delete, and confirm deletion if prompted.      
  7. Close the certificates console, then reboot the computer and re-install SmartDeploy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...