Jump to content
DeployCentral

License server connection problem


Nate
 Share

Recommended Posts

We have recently upgraded to V3 and now have an error that we have not seen before.  "The smartdeploy instance has not been able to establish communication with the smartdeploy license server for more than 30 days.  Please contact your account manager or sales.”

 

We are deploying Windows 10 via a USB stick that processes an answer file with references to the image in OneDrive.  Our SmartDeploy server is running on a VM on-prem.  This has worked for years on v2.  Can someone help with what's going on here?  Thx.

Link to comment
Share on other sites

We're in touch with Nate via email, but for anyone else who runs into this issue:

Update to the latest version of SmartDeploy, recreate your media, and retry deployment. If the issue persists, grab a logset from the same PE session (if you can) and email us at support@smartdeploy.com, or submit a ticket via the support form.

Glenn
SmartDeploy Support

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

This is a v3 bug that we are working to fix in the next release. It has to do with the length of time that has passed since the media was created.  For now, recreate your boot media via the Media Wizard and boot from it. You should not receive that error anymore. Sorry for the inconvenience. 

Thanks,

Devon

SmartDeploy Support

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...