Jump to content
DeployCentral

Console not auto refreshing from root directory


Recommended Posts

Hi,

I have an issue where the SmartDeploy console will not auto refresh inventory (images/answer files/etc) from the root directory.
I have set up three seperate consoles (all in seperate locations) and the first two are working fine but the third will not automatically update.

Has anyone else had this happen before? Or got any pointers on where to look to troubleshoot it?
I've restarted the box/SD service a few times and also let it sit for a few days just in case it took "some time" to work itself out.
I can also manually import the files from the root directory but this doesn't suit how the file replication is setup.

Link to comment
Share on other sites

You can try either creating a blank text file and copying it into the folders, or cut/pasting the files out and back into the SmartDeploy folders to refresh the console. 

I'd also confirm that the console is remembering your username and password when you open it. If it's not despite checking the box, it could indicate there's an issue with reading the database. 

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the response Jeff.

Copying the blank text file worked.
Could it be that I created the directory before installing the console so it never 'realised' the the files existed and was waiting for a change to happen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...