Jump to content
DeployCentral

Dozer

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dozer

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ottawa, Canada

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hi everyone, we are new users of Smart Deploy currently testing our 1st image to be deployed to 150 teaching lab machines. So far so good, I've created a basic Win10 Ent image (with nothing else on it, I wanted it to be light for speed of transfer for testing, once we are happy, will add all our application and it should be around 80-90gb). The problem I have is it seems like once SmartDeploy is done pushing the image to a client pc, and runs sysprep, on the 1st boot, the 1st user who gets to log on the machine is prompted to choose what language Windows will be (french, english, spanish
  2. I know it's been 4 years so I hope you found a resolution! but just in case someone elese end up on this tread like me, I will add my resolution to this same problem... when I got this pop about providing a path to the image... if you cancel de deployement from that pop up, it bring you back to a menu, with an option to open DOS prompt... I used this to manually map my drive (with the command NET USE * \\) ... I was then prompted to enter an admin user name and PW, and boom my drive got maped, I was able to close the Dos prompt and go on with the installation... after that, what I found, is
×
×
  • Create New...